Blogg

Selge eiendom privat uten megler – huskeliste

Du sparer mye penger dersom du velger å selge eiendom privat uten megler.

Her er en huskeliste over hva du bør gjøre når du vil selge eiendom privat uten megler.

Se på grunnboka

Gå inn på www.seeiendom.no og se hva som er tinglyst på eiendommen. Her skriver du inn kommunenummer, gårdsnummer og bruksnummer, og eventuelt seksjonsnummer, andelsnummer eller festenummer. Når du velger vis mer informasjon om eiendommen vil du blant annet få innsyn i grunnboka som gir deg oversikt over hva som er […]

Budrunden

Når du selger bolig gjennom en eiendomsmegler er kravene til hvordan en budrunde skal gjennomføres og dokumenteres, både strenge og detaljerte. De samme regler gjelder ikke når du selger boligen privat, men det kan allikevel lønne seg å formalisere budrunden, både for å fremstå som en troverdig og ryddig selger, og ikke minst for å minimalisere sjansen for misforståelser og uenighet i ettertid.

Selge bolig uten megler – Fotografering

Ønsker du å spare penger ved å ikke benytte en profesjonell fotograf og boligstylist når du skal ta bilder til salgsprospektet, er det fullt mulig å gjøre denne jobben selv. Husk at bildene er det viktigste markedsføringsmaterialet du har, det er bildene som skal friste potensielle kjøpere til å gå på visning, så det lønner seg å gjøre et skikkelig forarbeide, frem for å bare knipse noen raske bilder med mobilen.

Selg eiendom privat på finn.no

Finn.no er den absolutt største markedsplassen for annonsering av boliger til salgs i Norge. Heldigvis trenger du ikke å benytte en kostbar eiendomsmegler for å annonsere din bolig til salgs på finn.no, du har akkurat samme mulighet for å annonsere din bolig ved et privat salg, som om du skulle gå gjennom en eiendomsmegler.

Left Menu Icon
Call Now ButtonAdvokat Olav Gunnheim MNA